hola@festivalyoga.org | +(34) 693 729 011

Gestalt Mindfulness

La Gestalt y el Mindfuness nos ayudan a depurar ideas, emociones y aprendizajes pasados con los cuales pudimos llegar hasta aquí, pero con los cuales ahora no conseguimos avanzar, transmitidos de generación en generación por el sistema familiar, la educación, la sociedad y la cultura entre otros.

El objetivo del taller es abrir una conexión genuina y auténtica con nosotros mismo en el presente para facilitar a un encuentro personal más libre, respetuoso y amoroso.

Nombre: Jordi Ferrer

Per mitjà de la Teràpia Gestalt t’acompanyo en la superació de dificultats que sentis amb tu o persones del teu voltant. La Teràpia Gestalt també t’ajuda a prendre decisions, resoldre conflictes, superar moments de crisi i millorar la teva qualitat de vida per mitjà del creixement personal.

Mindfulness o atenció plena ens porta a sentir el moment present. És simplement ser conscient aquí i ara del que sents, penses, fas i el que t’envolta sense jutjar-ho. Aquesta atenció plena ens ajuda a desfer patrons de pensament falsos, aportant-nos més calma, acceptació i felicitat.

Enlaces: www.jordi-ferrer.com, www.lacasaambar.org y www.crecerconsciente.com